معرفی کتاب : علوم و فناوری شکلات

نیاز روز افزون جامعه به غذا و رشد بی رویه جمعیت و کاهش منابع غذایی، یکی از مهمترین مسائلی است که توجه دولتمردان، اندیشمندان و محققان را به خود معطوف داشته است. در این راستا، لزوم استفاده بهینه از منابع غذایی موجود و به کارگیری روش های مطلوب نگه داری و جلوگیری از ضایعات بی رویه محصولات کشاورزی، تامین منابع جدید غذایی، بسته بندی مناسب به منظور حفظ و بهبود کیفیت محصولات و غیره، از جمله مواردی است که اهمیت آن بر هیچ کس پوشیده نیست. بدین سبب رابطه مستقیم رشته صنایع غذایی با سلامت مردم و توجه خاص دولت و مردم به کمیت و کیفیت غذایی جامعه و ایجاد کارخانجات جدید صتایع غذایی بر مبنای فناوری های نوین و سبز، همگی دلایل بارزی هستند که اهمیت رشته صنایع غذایی را نشان می دهد.

این کتاب در 14 فصل تدوین شده و سعی گردیده که علی رغم گستردگی بسیار زیاد مطالب علمی موجود، اهم و رئوس مطالب کاربردی گنجانده شود.

همکاران محترم با مراجعه به کتابخانه ی سازمان می توانند نسبت به تهیه این کتاب اقدام نمایند.

غذایی ,کتاب ,فناوری ,منابع ,صنایع غذایی ,رشته صنایع ,کتاب علوم ,معرفی کتاب ,رشته صنایع غذایی منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

8mp3 شرکت نیکتاز پلیمر آذین انواع ساعت مچی در سایت ما همه چی از همه جا محرم 94 محرم 1394 دانلود مداحی محرم 94 کریمی سایت عاشقانه لاو 77 motorbarg